Norge på kryss og tvers

Ikke gå glipp av vår kommende konsert!
Er du glad i norsk musikk? Liker du å delta på livemusikk-arrangementer? Hvis svaret er ja, så er du kanskje interessert i vår kommende konsert. Vi har med oss sangsolist Azra Nukicic, og konferansier Lars Johansson.

Konserten finner sted i storsalen i Askim Kulturhus lørdag 11. mars og billetter til konserten er tilgjengelig online her men kan også kjøpes i lokalet før konserten. Billettprisene er 250,- for voksne, og 150,- for barn under 15 år.

Den kommende konserten er et arrangement du ikke bør gå glipp av. Med flotte musikanter og solister i Askim Kulturhus flotte lokaler, vil det garantert bli en uforglemmelig opplevelse. Så bestill billetter i dag og gjør deg klar til å nyte en flott konsert med oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: